A Mosolyra Hangolók legkedvesebb nyári emléke

A születésnapunk :)

Bizony, már több, mint egy hónapja, hogy együtt ünnepeltük Veletek a zenekar harmadik születésnapját.

A hármas szám köztudottan varázserővel bíró bűvös számjegy, ezért rövid tanácskozás után úgy döntöttünk, hogy a legjobb lesz a Négyszögletű Kerek Erdőben megkeresni a hozzávalókat egy varázslatos szülinaphoz.

Elvonatoztunk hát az erdő első sarkába, ahol egy tündér elárulta nekünk, hogy az erdő negyedik sarkában van egy csodás zug, amit a katicák tiszteletére Ötpöttynek neveztek el, ott igazán jó ünnepséget tartani.

Megörültünk a jó hírnek, és elhatároztuk, hogy a megkeressük.

Szaladtunk, ahogy csak a lábunk bírta, és a második sarokban egy igazi varázslóval találkoztunk, akit Csabának hívtak. Ő mindenféle mesés csillogó figurát tudott varázsolni az emberek bőrére. Ez annyira megtetszett nekünk, hogy elhívtuk, ünnepeljen velünk.

Biciklin suhantunk tovább, és a harmadik sarokban egy újabb meglepetés ért minket. Ott, csokitorta-készítő manók laktak, akik, mikor megtudták, hogy szülinapunk van, rögtön nekiláttak sütni nekünk, és kaptunk tőlük három ínycsiklandó csokitortát. Mikor elkészültek, megköszöntük és készülődtünk tovább a negyedik sarokba.

Mivel tortát szállítani nehéz futva, vagy éppen biciklin, ezért repülőre szálltunk és már szálltunk is az Ötpötty felé. És ekkor jött az igazi meglepetés!

Amíg mi az erdőt jártuk, híre ment, hogy születésnapra készülődünk, így mire az Ötpöttybe értünk, már ott várt az erdő apraja-nagyja, hogy együtt ünnepeljünk.

Örömünkben egyből előkaptuk hangszereinket és muzsikálni kezdtünk!

Addig játszottunk és mókáztunk, míg mindenki meg nem éhezett, akkor leültünk és a tortát mind megettük.

Közben kedvenc varázslónk mindenkinek csillámos feliratot varázsolt a kezére.

Sajnos egyszer minden délutánból este lesz, így nekünk is haza kellett indulnunk, de

sosem fogjuk elfelejteni a varázslatos harmadik szülinapunkat!